Best of The Netherlands tours

ga voor het onvergetelijke
Meerdere top-bestemmingen in 1 dag

Best of the Netherlands tours

Meerdere top-bestemmingen in 1 dag

Boek een tour bij Best of the Netherlands tours en je krijgt de meeste waar voor je geld, meerdere top-bestemmingen in 1 dag, meer kilometers en meer avontuur, een gids, alle vervoer en een gratis snack-pack. Je zult verborgen parels en hoogtepunten van Nederland zien waarvan je niet wist dat ze bestonden, en mooie uitzichten. Werkelijk Nederland op z’n allerbest.

Noordelijke Hoogtepunten

Noordelijke Hoogtepunten

De prachtige molens van de Zaanse schans, een wereldberoemd waterwerk, een historische Friese stad en het Muiderslot, één van de mooiste middeleeuwse kastelen ter wereld. Deze tour heeft echt alles!

Verborgen Parels

Verborgen Parels

Deze speciale dagtrip brengt je buiten de gebaande paden naar minder bekende, maar werkelijk magische plaatsen. Bekijk het monumentale dorpje De Rijp en de schitterende museummolen van Schermerhorn. Ervaar het oudst werkende planetarium ter wereld en verbaas je over het mystery van de mummies in het Friese dorpje Wieuwerd!

Beroemd Holland

Beroemd Holland

In één dag zie je de schitterende historische binnenstad van Delft en het Binnenhof, het aloude politieke centrum in Den Haag. Je geniet ook van het prachtige uitzicht op onze moderne havenstad Rotterdam en tenslotte brengen we je naar Kinderdijk, waar je zeker onder de indruk zult zijn van de omgeving met 19 originele molens.

nederlands glorie urk vuurtoren

Nederlands Glorie

Deze tour gaat naar het charmante vissersdorp Urk, met zijn karakeristieke witte vuurtoren. Daarna vervolgens we onze weg naar Giethoorn, Het “Venetië van het Noorden”, met zijn talloze waterwegen, bruggetjes en boerderijtjes. We bezoeken ook de pittoreske Hanzestad Hattem, waar je een schilderachtige middeleeuwse stadspoort ziet en, om de dag compleet te maken, ook een werkende korenmolen bezoekt.

netherlands tours tulpenroute

Tulpenroute

Mis de kans niet om in de maand april met ons mee te gaan naar de Noordoostpolder, het grootste bloembollengebied van Nederland. Hier volgen we de 100 kilometer lange Tulpenroute, die door “National Geographic” is aangemerkt als één van de mooiste autoroutes ter wereld.

netherlands tours - the netherlands at its best

Best of The Netherlands tours

Ga voor het onvergetelijke

Noordelijke hoogtepunten, verborgen parels, beroemd Holland, Nederlands glorie, de tulpenroute

Meerdere top-bestemmingen in 1 dag
Geen onzin of commerciële valkuilen
Meer kilometers en meer avontuur
Meeste waar voor je geld
Nederland op z’n allerbest

Meeste waar voor je geld
netherlands tours
Charters

Flexibele data en vertrekpunten

Al onze op deze site beschreven dagtrips kunnen als privé- tours worden geboekt!
Met flexibele data en vertrekpunten.

Dit is een geweldige manier om het beste van Nederland te zien voor:
  • Families
  • Vriendengroepen
  • (Buitenlandse) studenten
  • Uw (buitenlands) personeel / Expats
  • Uitgenodigde delegaties etc.
netherlands tours
netherlands tours amazing views
netherlands tours sneek
wij tonen je

Nederland op z’n allerbest

Wij bieden een unieke mix van belangrijke Nederlandse trekpleisters en minder bekende bestemmingen, die ook fantastisch zijn. In 1 dag zie je 3 tot 5 zeer diverse lokaties en kom je ook buiten de gebaande wegen. Bovendien zie je bij ons veel van het land en niet alleen de omgeving van Amsterdam. Wij bieden kortom een kennismaking met het allerbeste wat Nederland te bieden heeft!

Tenslotte willen we een eerlijk no- nonsense bedrijf zijn: geen valkuilen in de vorm van verplichte bezoeken aan souvenirwinkels e.d. Daarom krijg je bij ons het meeste waar voor je geld.
We kijken ernaar uit om je Nederland op z’n best te laten zien. Tot snel!

Best of the Netherlands tours

Boek je Netherlands Tours

Aan het laden...
Meer kilometers en meer avontuur

© 2020 Best of the Netherlands tours. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Webdesign Studio Vici